gymnastik_0002_Haslev idrætsefterskole 18 Haslev Idrætsefterskole_086 Haslev Idrætsefterskole_003
om-his-1
om-his-2
volley_0004_Haslev idrætsefterskole 34 Haslev Idrætsefterskole_051 Haslev Idrætsefterskole_050
Haslev Idrætsefterskole_044
Haslev Idrætsefterskole_049 Haslev Idrætsefterskole_045 Haslev Idrætsefterskole_041

Om HIS

Hvem er HIS?

Haslev Idrætsefterskole er en idrætsefterskole med ben i 4 forskellige idrætsgrene: Volleyball, håndbold, fodbold og danse/fitness. Skolen rummer ca. 140 10. klasses elever, der samtidig med at ville noget med deres sport også vil noget med efterskolelivet og fællesskabet.

Et fællesskab der åbnes for, når man er en stor flok jævnaldrende unge samlet om en efterskolehverdag fyldt med sport, boglige fag, temadage, hjemgruppehygge, holdningsdage, valgfag, gymnastik, idrætslinjeture, skitur, gode dage, svære dage og meget meget mere og ikke mindst voksne, der vil de unge.

Haslev Idrætsefterskole er, udover at have stor fokus på de 4 idrætslinjer og det boglige, en skole forankret i de folkekirkelige værdier. Vi lægger stor vægt på udvikling gennem passende udfordringer, stort engagement og en god portion humor og respekt for den enkelte og for fællesskabet.

Et ophold på HIS er givende på alle tænkelige måder - socialt, sportsligt, fagligt, samt personligt. Med sport og faglighed i højsædet, skabes uforglemmelige oplevelser i kombination med at livslange venskaber dannes. Prøv det!
Jacob Skovsager Johansen, tidligere elev