Haslev Idrætsefterskole_105 Haslev Idrætsefterskole_081
247-1
247-2
Haslev Idrætsefterskole_062 Haslev Idrætsefterskole_055
Haslev Idrætsefterskole_044 Haslev Idrætsefterskole_050
Haslev Idrætsefterskole_091 Haslev Idrætsefterskole_011

Hverdag

Morgenrutiner

Inden morgenmaden er der altid 2 fra hver hjemgruppe, der står lidt tidligere op og bruger et kvarter på at gøre rent/rydde op på vores fællesarealer.

På Haslev Idrætsefterskole værdsætter vi en god og rolig start på en lang og hektisk dag. Vi forventer, at eleverne selv kan finde ud at stå op til tiden og der er er morgenmad klar fra kl. 7.25, det er så op til den enkelte at vurdere, hvor lang tid man har behov for til at konsumere havregrøden – blot skal alle være til stede kl. 7.40, så de sidste har mulighed for at nå at få mad inden morgensangen kl. 8.00.

Morgensang

Hver morgen mødes alle i foredragssalen til fælles morgensang, hvor vi starter med at se dagens nyheder og sport sammen. Herefter synger vi sange og salmer og lærerne vil på skift tale om dagens emne, som kan være alt mellem himmel og jord. Det kan være højtidsbestemt, handle om ting, der rør sig i verden eller det kan være med udgangspunkt i de helt nære ting, der sker på HIS.

Måltider

Vi spiser alle sammen i vores store spisesal, hvor der samtidig gives beskeder og uddeles post og det er også her vi fejrer fødselsdage med sang.

  • 7.25-7.55: Morgenmad
  • Formiddagsforfriskning
  • 12.15-12.45: Middagsmad
  • Eftermiddagsforfriskning
  • 17.30-18.00: Aftensmad
  • Aftenforfriskning

Hvis du går sulten i seng – er det din egen skyld :)

Stilletime

Fra kl. 18.00 – 19.00 hver dag er der stilletime på HIS. Her er der mulighed for at få set på morgendagens lektier eller blot lidt tid til i ro og mag at fordøje dagens indtryk.

Alle skal være på eget værelse og musik er kun okay i dette tidsrum, hvis det er meget stille og man er enige om det på værelset eller, hvis det puttes i ørerne.

Hvis der er brug for hjælp til lektierne eller man skal lave gruppearbejde, kan man også sidde i vores lektiecafé, hvor det også vil være muligt at få hjælp til lektierne af vores lærere.

Aften

På Haslev Idrætsefterskole gør vi meget ud af, at der hver aften er tilbud (fra lærere og elever i fællesskab) om at deltage i diverse aktiviteter. Det kan være alt fra sport i hallen, spring i trampolinerne, æbleskivebagning, brætspilsturnering, det kreative hjørne, eventyrlæsning eller foredrag, film, Champions League og quiz i foredragssalen.

De fleste aftener er det helt frivilligt, om man er klar til mere aktivitet eller blot til hygge på værelserne.

  • 22.00 skal alle være på egen gang.
  • 22.15 skal alle være på eget værelse (undtagen de elever, der har aftenrengøring på bad og toiletter)
  • 23.00 er der ro og lyset slukkes på HIS

Rengøring

Hver aften gøres der rent på bad og toiletter på elevgangene lige inden sengetid.

Hjemgrupperne har ansvaret for hver at holde en del af skolen ren. Dette sker med ugentlig rengøring, hvor alle i hjemgruppen hjælpes ad.

Derudover har vi hovedrengøring nogle gange i løbet af året, hvor vi giver den en ekstra skalle.

Et ophold på HIS er givende på alle tænkelige måder - socialt, sportsligt, fagligt, samt personligt. Med sport og faglighed i højsædet, skabes uforglemmelige oplevelser i kombination med at livslange venskaber dannes. Prøv det!
Jacob Skovsager Johansen, elev 2004/05
05
JUN

Turdage

Alle er på enten kano, cykel, vandre, nak-og æd eller telttur et sted i Danmark

06
JUN

Turdage

Alle er på enten kano, cykel, vandre, nak-og æd eller telttur et sted i Danmark

07
JUN

Turdage

Alle er på enten kano, cykel, vandre, nak-og æd eller telttur et sted i Danmark

Se hele kalenderen
Gå til galleriet