Haslev Idrætsefterskole_039 Haslev Idrætsefterskole_038
volleyball-1
volleyball-2
Haslev Idrætsefterskole_035 Haslev Idrætsefterskole_100
Haslev Idrætsefterskole_075 Haslev Idrætsefterskole_101
Haslev Idrætsefterskole_036

Volleyball

Volleyballlinjen arbejder målrettet mod, at eleven udvikler sig indenfor sporten gennem volleytræning 6-8 timer ugentligt i optimale faciliteter med 4 indendørsbaner samt 2 beachvolleybaner, gennem træningsprogrammer i vores motions- og styrkefaciliteter, samt gennem tilegnelse af taktiske redskaber til direkte brug på banen og udenfor banen i den forberedende og evaluerende proces ifm. træning og kamp.

I løbet af året vil vi deltage i stævner i efterskoleregi og prøve kræfter mod andre skoler og herigennem møde andre unge med samme passion for sporten og gennem gode kampe få endnu mere lyst til at udvikle os som spillere og hold.

Det er en fordel, hvis du inden opholdet har prøvet at spille volleyball i en klub, så du dermed også er sikker på at du vil bruge et helt år med masser af volley.

Som elev på volleyballlinjen forventer vi, at du viser dig som en holdspiller med god sportsånd både på og uden for banen både i det daglige, såvel som når vi repræsenterer skolen ude til stævner.

Vi inviterer i løbet af året en professionel spiller ned til skolen som led i en temadag om volleyball og har en dag med træning, som den kan se ud i en dansk/udenlandsk storklub samt oplæg om et liv med sporten på den måde.

I foråret/forsommeren tager vi også fat på volleyball med sand under fødderne. Beachvolley er nærmest sin egen sport med helt anderledes taktiske elementer og hårdt arbejde i det bløde sand.

I træningen tager vi udgangspunkt i og støtter og bygger videre på elevernes individuelle evner og færdigheder.

Et er sikkert – du er garanteret store oplevelser på volleylinjen på Haslev Idrætsefterskole

Træner

Jakob Møller Sørensen

Trænererfaring:
2. division herrer og damer
Spillende assistent 1. division

DVBF Uddannelse:

-‘Forsvar og angreb i teori og praksis’

-‘Volleyball grundteknik’

Uddannelsesregi: Kommunal Kids- og TeenVolleyballambassadør

Aktivt regi: 1. og 2. division

Rasmus Kjeldbjerg

Har selv spillet volley i den bedste række.

Assisterende landstræner på U17 drenge.

Assisterende træner for VKV’s ligahold.