Haslev Idrætsefterskole_082 19portræt02
bliv-elev-1
bliv-elev-2
Haslev Idrætsefterskole_059 19portræt01
Haslev Idrætsefterskole_091 Haslev Idrætsefterskole_077
Haslev Idrætsefterskole_060 Haslev Idrætsefterskole_030

Efterskolernes dag

Efterskolernes Dag


ONLINE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM – følg med på vores facebookside eller instagram fra kl. 13.00, hvor der vil være præsentation af de forskellige idrætslinjer, onlinerundvisning med nuværende elever og livechat med vores forstander!


– AFLYST MED FYSIK BESØG PÅ SKOLEN –

Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at efterskolernes dag er blevet aflyst grundet den aktuelle nationale situation med coronasmitte.

Det er en landsdækkende beslutning fra Efterskoleforeningen, som senere i dag vil bringe en officiel pressemeddelse.

Vi har stor forståelse for beslutningen, som bunder i at beskytte de nuværende elevhold så godt som muligt mod eventuel smitte og dermed lukning af skolerne. Vi er samtidig rigtig kede af det på alle jeres vegne, som har booket et besøg hos os på søndag, vi har alle glædet os til at tage imod jer og vise vores skønne skole frem.

Vi vil gøre vores yderste for hurtigst muligt at finde alternative tidspunkter for besøg og I, som har tilmeldt jer til på søndag, vil i nærmeste fremtid høre fra os vedrørende mulighed for et besøg og at se og høre mere om Haslev Idrætsefterskole.

Til jer, der endnu ikke har tilmeldt jer, vil vi anbefale at komme på besøg i det nye år til efterskolernes aften og ellers holde øje med vores hjemmeside.

Vi beklager endnu engang mange gange og glæder os fortsat til at se jer alle på HIS, når det er muligt.

I er altid velkomne til at kontakte os for yderligere information eller specifikke spørgsmål.

De allerbedste hilsner

Alle os på HIS