Haslev Idrætsefterskole_085 Haslev Idrætsefterskole_096
om-his-1
om-his-2
Haslev Idrætsefterskole_077 Haslev Idrætsefterskole_051
Haslev Idrætsefterskole_036 Haslev Idrætsefterskole_100
Haslev Idrætsefterskole_028 Haslev Idrætsefterskole_024

Sådan er det her

HJEMGRUPPEN

Du bliver medlem af en hjemgruppe, som består af 10 elever samt en lærer. Hjemgruppen holder møde èn gang om ugen. På mødet planlægges den kommende uge vedr. arrangementer, praktiske opgaver og meget andet. Du har ansvaret for rengøringen på et fællesområde sammen med de øvrige i hjemgruppen. Din hjemgruppelærer er den nærmeste for dig at gå til med dine spørgsmål.

TIMERNE

Obligatoriske fag, morgenmad, morgensang, middagsmad, aftensmad og øvrige timer, som står på dit skema, kommer du selvfølgelig til. Du er ansvarlig for at følge den fastsatte dagsrytme.

Bøger, mapper, computer m.v. skal altid medbringes til undervisningen. Du er selv ansvarlig for de bøger, mapper og kopier du får udleveret. Husk du er erstatningspligtig for ødelagte og bortkomne bøger.

SYGDOM

Hvis du er syg, skal du melde det til skolemor Kirsten Schmidt ved morgenmaden. Er du meldt syg, skal du blive på dit værelse HELE dagen. Kirsten vil tilse dig i løbet af dagen. Din værelseskammerat skal sørge for at bringe mad og bringe brugt bestik m.v. tilbage til opvasken lige efter måltidet.

UD AF HUSET

Efter kl. 18.30 skal alle være på skolen. Det er dog i orden at gå i Fakta eller på tanken.

WEEKEND

Tirsdag middag giver du besked om dine planer for weekenden.

Hvis du vælger at være på skolen i weekenden, skal du være på skolen hele tiden, det er dog muligt at tage hjem for at spille kamp for dit klubhold derhjemme.

Efter en weekend, hvor du har været væk fra skolen, skal du være tilbage mellem kl. 20.00 og kl. 22.00. Du skal straks melde din ankomst til vagtlæreren.

Er du syg derhjemme, skal dine forældre ringe til lærerværelset mellem kl. 20.00 og 22.00 søndag aften.

BOFORHOLD

Drenge og piger bor på hver deres gangområder. Gangområderne er forbeholdt beboerne alene i tidsrummet 22.00 – 8.30.

Seksuelt samvær og samleje er ikke tilladt.

VÆRELSET

Hold dit værelse rent og i orden, jf. værelsesordenen – og husk, du hæfter for alle skader,du har ansvar for på værelset.

VASKETØJ

Skolens 2 vaskemaskiner og tørrerum i kælderen er til fri afbenyttelse. Vaskepulver og tørretumblertid må

du selv købe.

MOBILTELEFON OG COMPUTER.

Mobiltelefonen skal være på dit værelse indtil efter aftensmaden i hverdagene. Den må dog benyttes til at høre musik på i friblokke ved træning i fitness og ved rengøring.

Telefon og computer må ikke benyttes efter kl. 23.00, hvor der skal være ro på skolen.

Hvis de fastsatte telefon- og computerregler overtrædes kan disse inddrages i 7 dage. Gælder også i weekender, hvor du er på skolen.

HUSDYR

Husdyr må ikke medbringes på HIS.

ALKOHOL OG ALLE SLAGS EUFORISERENDE STOFFER

Følgende ting accepteres ikke og kan medføre bortvisning:

* Du må hverken være i besiddelse af eller på nogen måde indtage dem på skolen. Dette gælder også på rejsen til og fra skolen.

* Du må ikke møde på skolen i påvirket tilstand.

* Du må ikke færdes på værtshuse og diskotek i Haslev, mens du er elev på skolen.

RYGNING

Rygning er ikke tilladt.

GÆSTER.

Gæster kan besøge dig om aftenen fra kl. 19.30 – 22.00 efter aftale med vagtlæreren. Gæster meldes senest kl. 13.00. Dine forældre er altid velkomne.

Jeg blev en del af en stor familie, der på alle mulige måder har medvirket til, at jeg føler, tænker og tror som jeg gør i dag.
Maria Isak Sidenius, elev 2005/06
03
JUN

Forlænget weekend

04
JUN

Forlænget weekend

Ankomst til skolen mellem 20-22

05
JUN

Mundtlige eksaminer

Mundtlig eksamensperiode på HIS - alle elever er på skolen. Har man ikke eksamen den pågældende dag, deltager man i aktiviteter.

06
JUN

Mundtlige eksaminer

Mundtlig eksamensperiode på HIS - alle elever er på skolen. Har man ikke eksamen den pågældende dag, deltager man i aktiviteter.

Se hele kalenderen
Gå til galleriet